Kære Kollega.  DDD DM Latin 2018 - DS 3 Rangliste i Latin.

Som det sikkert er nogle bekendt, kunne man igår læse at DDD har inviteret DS til at afvikle deres 3 rangliste i latin i forbindelse med DM Latin 2018.
Som I kan læse på Facebook, er deltager antal i DS det laveste i DS`s histiorie, på den baggrund blev DDD`s FU kontaktet af Peter Stokkebroe, om muligheden for at DS kunne danse deres 3 rangliste, ved vores DM i latin, for at vise hvilke flotte rammer vi afvikler vores turneringer i.
FU har behandlet dette, og sendt en invitation til DS, Igennem Peter Stokkebroe, at de kan deltage i Danish Internation Open (Star) og dermed bruge denne række som deres 3 rangliste.

Tirsdag den 23 oktober kontaktede DS formand Karen Pedersen mig, for at høre at vores invitation, DS var interesseret.
Jeg har herefter forhandlet med Karen Pedersen og konstitueret turneringsformand Jimmi Kristensen, omkring afvikling af deres 3 rangliste i latin.

DS har accepteret vores regler for afvikling, vi har åbnet at DS dommere sammen med DDD dommere, samt vores inviterede Internationale dommere, vil dømme Danish Open International (Star rækker)

Samme dag danser Star Senior I & II en standard turnering, DS har ligeledes en National række på 3 - 5 par som ligeledes vil blive afviklet.

Konkurrence rækken er DDD`s højeste række, par i Konkurrencerækken kan frit vælge fra turnering til turnering, om man ønsker at danse Star eller Konkurence, men ikke begge på samme dag.

Danish International Open (Starrækken) er en åben række for alle, DS par kan frit stille i denne række hvis de ønsker, det er til denne række DDD har sendt en invitation. Bedste DDD par i Starrækkerne vil blive Danmarksmester.

Jeg håber vi alle kan glæde sig over, på denne dag, at hele danse Danmark efter 35 år er samlet under et tag, hvad fremtiden bringer ved jeg ikke, efter denne turnering vil et samarbejdsudvalg imellem DDD og DS mødes, for at se muligheden for et samarbejde, for herefter at fremlægge det på DDD`s Generalforsamling i august 2019.

DDD`s FU er 100% klar over hvor DDD står, det "rokker"  vi ikke ved, men man skal altid være åben over for en dialog.

Rigtig god dag til jer alle

Henning Christensen  DDD Formand.

 

DDD Galla Fest 2017

DDD Galla Fest & Reception

Kære Kollega i DDD.

Tusind tak for jeres positive tilbage melding omkring Reception og Galla fest, i anledning af vores 100 års jubilæum.

Det var en fantastisk dag, ikke mindst fordi vi alle fra tidlig morgen var opsat og klar til at feste. Glæden og udstråling over at være med og fejre DDD, kunne mærkes, tusind tak for det.

Vi har fået et billed arkiv, som fortæller om vores Jubilæums dag, til minde for os selv, men ligeledes for de næste generationer. Billederne fortæller alt.

Endnu engang tak for jeres mange glade tilbagemeldinger, det varmer her på kontoret.

Kh

Henning Christensen

Formand

 

Udsendt af De Danske Danseskoler, Håndværkervænget 10, 3400 Hillerød