Nyheder

CORONA VIRUS 2020 - COVID 19

CORONA VIRUS. Det er både trist og ærgerligt at det ikke har været muligt at gennemføre:

SM National disco og hiphop den 7 & 8 marts 2020 i Ravnsborghallen

Danmarks Mesterskaberne i standard danse den 14. & 15. marts 2020 i Horsens.

Rangliste i Disco & Hip Hop, den 14. & 15. marts 2020 i Horsens.

Målet og Focus har været sat på disse weekends, med nye kjoler, nye dragter, træningen har været på det højeste, alle har været fokuseret på at få et godt resultat.

Men på baggrund af at Sundhedsmyndighederne er kommet med anbefalinger til, hvordan man forholder sig som arrangør af begivenheder med over og under 1.000 deltagere, for at mindske smittespredning af COVID 19, samt pressemeddelelse fra mødet i Kulturministeriet mellem DIF & DGI, ser De Danske Danseskoler ingen mulighed for at, gennemføre disse arrangementer.

Med de regler som ligger for deltagelse på under 1000, vil det ikke være ansvarligt at gennemføre, da den fysiske afstand mellem deltagerne har betydning for smitterisikoen, samtidig med at der ved indendørs arrangementer er større smitterisiko end udendørs arrangementer.

Dette skal ses ud fra et samfundsmæssigt perspektiv, med det ansvar vi i DDD har, i denne situation overfor spredning af Corona Virus.

De Danske Danseskoler bakker op om, de anbefalinger som myndigheder kommer med. De Danske Danseskoler har som alle andre et medansvar.

De Danske Danseskoler følger udviklingen, har tanker på alle afdansningsballerne som ligger her i marts og april/maj samt de dansere som har Europamesterskaberne foran sig, samt Junior Blackpool Festival fra den 11. april til den 18. april.

Dernæst forberedelserne til Blackpool Dancefestival fra 21. maj til den 29. maj, WDC General Meeting 2020. De Danske Danseskoler venter på Englands udmelding om evt. aflysning af større arrangementer.

Tankerne er også på vores disco & hiphop dansere, her I maj / juni afvikler International Dance Organisation IDO, Europamesterskaberne i disco samt Europamesterskaberne i hiphop samt Show Formation. Hvad vil ske her?

Desværre ser vi ikke at smittespredningen er for nedadgående, tværtimod! – men vi håber at det snart vil vende, når varmen begynder at vende tilbage, men er det tidsnok?

De Danske Danseskoler følger udviklingen, og vil vende tilbage hurtigt, til alle danseskoler samt deres elever med informationer, når vi høre om eventuelle aflysninger af turneringer / arrangementer.

Med venlig hilsen

Henning Christensen

Formand

De Danske Danseskoler DDD

Det Private Idrætsforbund DPI