Om os

De Danske Danseskoler (D.D.D.) er en brancheforening for danselærere i Danmark, og har 222 medlemmer. Heraf er der 74 danseskoler fordelt over hele landet.

Foreningen blev stiftet 28. december 1917.

Foreningen har til formål at samle danselærere i Danmark, med afholdelse af den årlige kongres, samt seminarer og workshops.

D.D.D. afholder turneringer indenfor alle dansearter, for foreningens medlemmer og deres elever.

De 74 danseskoler er 100% selvstændige forretninger, med professionel undervisning, uden nogen form for tilskud fra det offentlige.

Undervisningen på en D.D.D. danseskole forestås af professionelle uddannede danselærere, som har gennemgået DDD`s uddannelsessystem eller taget tilsvarende eksamen under WDC (World Dance Council) det Internationale danseforbund.

D.D.D. er medlem af det Internationale danseforbund World Dance Council (WDC) som forgrener sig i ikke mindre end 72 lande.

D.D.D er medlem af International Dance Organisation IDO som forgrener sig i ikke mindre end 86 lande.

Med sine 222 medlemmer er D.D.D. den største Danseforening i Danmark, med tilbud i dans indenfor alle kategorier af dans.

Danmark er et af de få lande i verden som har tradition for, og tilbyder dans til børn fra 3 år.

D.D.D. tilbyder undervisning af professionelle instruktører, med en bred vifte af tilbud indenfor alle former for dans.

Kontakt din lokale danseskole, find den her, og hør hvad de har af tilbud, som netop passer til dig og din partner.

Kom og oplev glæde ved dans og god musik, samt super underholdende undervisning, som giver dig livsglæde og en god motion.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.