Nyheder

40 års Jubilæum Lena Neben

Lena Neben påbegyndte sin uddannelse i Tyskland, men færdiggjorde den i Danmark. Lena var den først danselærer med Disco Formationer i Danmark. Lena tog denne form for dans, med sig fra Tyskland og markerede sig hurtigt som en af DOF`s dygtige instruktører.

Lena Neben er ud af en stærk dansefamilie, sammen med sine forældre Ulla & Knud Jensen, har Lena drevet danseskole i Århus og omegn igennem flere generationer med mange traditioner, og imponerende resultater.

 

Lena Neben har Igennem mange år været flittig underviser i damejazz på DOF kongresser, til stor glæde for DDD Danselærere / elever.

Igennem sin undervisning, hvor Lena er enorm kreativ og dygtig, har Lena stor succes, og det er ikke uden grund Lena har vundet mange mesterskaber.

Lena Neben har været DDD`s kasserer i mere end 18 år, styret regnskaber og budgetter, samtidig sidder Lena i National Disco udvalg, og med til at arrangerer, DDD turneringer i region vest samt på landsplan.

En  stor tak for dit imponerende arbejde, både i udvalg som i Forretningsudvalget. Stort tillykke med dit 40 års jubilæum.